Hoewel de versterkte informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid door onze juristen is samengesteld kunnen wij,.a.
Deze vruchtsoorten heeft u nodig: 1 blik perziken in kleine stukjes gesneden 1 glas kersen zonder jupiler kortingsbon pitten 1 blik Fruitcocktail met ananas, druiven peren 1 glas frambozen.
Hoe dan ook; het alcoholpercentage is dus het allerbelangrijkste bij het maken van likeur of vruchten op alcohol.Het gaat dus niet om het kopen van een destilleerketel: je mag hem bijvoorbeeld ook niet zelf vervaardigen zonder vergunning.Gist starten, neem het achtergehouden kopje suikeroplossing.Je kunt eventueel wat minder vruchten gebruiken (bedenk daarbij dan wel dat dat ten koste gaat van de smaak en/of wat minder suiker.Heb je geen vergunning om alcohol te maken op een accijnsgoederenplaats, dan geldt ook een maximale geldboete van de vierde categorie (20.250 euro) of vier jaar gevangenisstraf.Nu niet meer, dus dat houdt in, dat er gewoon een vergunning moet worden aangevraagd voor het maken van sterke drank.Deze dampen zijn (logischerwijs) zeer brandbaar.Bij dat soort vruchten kun je ook beter de hele of in stukken gesneden vruchten laten trekken in de alcohol met kruiden.Ja, ik accepteer de cookies, home.Zoals gezegd, moet je officieel een vergunning aanvragen, waarbij je administratie moet voeren.
Over 2 tot 3 maanden is de alcohol rood van kleur, de aardbeien helemaal zacht en bleek en dan is het klaar om gezeefd te worden, suiker erin oplossen en klaar om te drinken.
Hoewel je weliswaar zelf (beperkt) alcohol mag produceren, wil dat niet zeggen dat je er een leuk handeltje van mag maken.
Terug naar de tafel, de suiker oplossen, het oplossen van de suiker gaat bij kamertemperatuur heel how to make magaz langzaam.
Ook kun je er tot vier jaar gevangenisstraf voor krijgen.Sommige vruchten zijn heel smaakvol bij vers eten en juist minder lekker als likeur.Dat is allemaal van belang om te controleren hoeveel accijns je gaat moeten betalen voor je zelfgestookte drank.4 Flares LinkedIn 0 Twitter 1 Facebook 3 Google 0 4 Flares Gerelateerd Auteur.Ik hoop zo wat tips te hebben gegeven voor het zelf maken van likeur, of vruchten op alcohol.Elke drank zorgt weer voor een andere smaak en kan dus een aanvulling zijn (of misschien juist niet) op de vruchten die je gebruikt.