Jouw e-mailadres wordt uitsluitend verzameld door Smartbox Group België om nieuwsbrieven en aanbiedingen van Bongo te versturen.
De Family is ingericht als een trekkershut.
Back-to-basic voor een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin, maar natuurlijk ook geweldig voor een vader-zoon (of moeder-dochter) ervaring! .Studie uitgevoerd in augustus 2018.De boomhut is bereikbaar via een vaste trap.U bent dus niet te laat als u dalijk naar een verjaardag, bruiloft of afscheid moet.Enkel geldig op online aankopen.

droommode kortingscode />

DE grootste keuze IN belgiË Meer dan.000 belevenissen in Europa en in België2.
Niet geldig op waardebonnen en zakelijke bestellingen.
Zonder gebruik te maken van verdere ondersteuning hangt de boomhut echt alleen aan de stam van de boom.
Indien u besluit een overnachting te boeken garanderen wij u een unieke ervaring die u niet zult vergeten!In de Suite waant u zich in een hotelkamer.Doordat u op een hoogte van zon 3 á 4 meter verblijft, ziet de wereld er letterlijk anders uit.U kunt bij ons gelijk een datum kiezen voor uw dagje uit of een cadeaubon zonder datum bestellen, binnen 1 minuut kunt u uw bestelling geregeld hebben.Een eigen wifi netwerk maken overnachting in én van onze boomhutten zult u niet snel vergeten.Door het ontwerp en de situering heeft u een fantastisch uitzicht en wordt de beleving van hoogte maximaal ervaren.Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij verschillende inrichtingsvarianten gemaakt. .Blijf UP-TO-date, abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over onze acties en nieuwtjes.Bestellen van onze cadeaubon?Makkelijk OM VAN TE koffiebaron kortingscode genieten Met de exclusieve Bongo diensten.Luxueus ingericht voor een romantisch nachtje weg met z'n tweeën. .