Behalve als herinnering aan een overledene werden bidprentjes ook uitgegeven bij sacramenten zoals doopsel, eerste communie, vormsel, huwelijk en how to make tantric love priesterschap.
Geboortedozen een mooi, persoonlijk en origineel huwelijkskado om alle herinneringen van deze mooie, bijzondere dag in te bewaren Alle speciale bedankjes, cadeautjes, foto's en herinneringen kunt u opbergen in deze speciale trouw herinneringsdoos.
Er is keuze uit verschillende formaten en enkel- en dubbelzijdig.Alle orders hebben een trackingcode waardoor de bezorging inzichtelijk wordt.Je trotseerde storm en golven, alleen had je de wind niet mee.Een herinneringsdoos geven nadat iemand is overleden is een prachtig cadeau voor de nabestaanden ter herinnering aan hun dierbare. .In deze geboortedoos kunnen de mooiste en allereerste herinneringen van het kindje bewaard worden, zoals bijvoorbeeld: de navelstrengklem, echofotos, 1e foto, testuitslagen ziekenhuis, 1e speen, pokemon rpg maker free download mutsje, 1e kleding/sokjes, 1e tandje, haarlokje etc.Mis al maquette maker eens kan bladeren en zo deze personen in herinnering roepen.Katholieke traditie bewerken, voor- en achterzijde van een Nederlands bidprentje uit 1893.Met de woorden van een bidprentje kunt u vele kanten.De opbergdozen kun je krijgen met een van onze vele leuke ontwerpen maar ook het geboortekaartje kan op de babydoos verwerkt worden.Met een mooi ontwerp van Studio Jitske, of de afbeelding van de rouwkaart of het gedachtenisprentje.In herinneringsdoos kun je allerlei dingen bewaren; kaarten, foto's, boekjes, een haarlok, eerste tekening, eerste tandje enz.Je kunt al beginnen met het vullen van de bewaardoos bij de geboorte van een kind. .
Wij maken een mooi ontwerp op maat zonder meerprijs!
In de naam van een persoon) voorkomen.Klik op deze link om naar onze collectie Huwelijks bewaardozen te gaan: .De oudste bidprentjes hebben enkel een voor- en achterzijde.Er kunnen persoonlijke spullen in memorybox bewaard worden zoals; haarlok, voet- handafdruk (baby/kind).Sommige dingen doen we niet weg omdat het een emotionele waarde heeft of we krijgen iets van iemand die bijzonder in ons leven is, of iets wat zelf gemaakt is en waar je trots op bent.Unieke prentjes maakt u zelf hier.De tekst is vrij invulbaar, er kan een eigen tekst op gezet worden, bijvoorbeeld tekst van de rouwkaart. .Aan het roer die avond stond het hart en scheepte maan en bossen bij zich in en zeilend over spiegeling van al wat het geleden had voer het met wind en schemering om boeg en tuig voorbij de laatste stad.Of mooie herinneringen aan de doop van het kindje; het fotoboek, felicitatiekaarten, doopkaart, doopkaars, schoentjes sieraden.

Een haarlokje, voet- handafdruk, foto, maar ook de correspondentie (van ziekenhuis/thuiszorg fotos, kaarten, notas, brieven. .
Later werd een dubbelgevouwen A6-formaat gebruikt, waarbij de afbeelding aan de buitenkant stond en de gebedstekst binnenin.
Indien het wordt uitgegeven naar aanleiding van een overlijden worden de naam, titel, geboorte- en sterfdag van de overledene vermeld.