Jan kan alleen maar antwoorden met rijmwoorden en er komen de how do they make sugar gekste idee├źn naar voren.
Angst en eenzaamheid zijn gevoelens die behoren bij de beslissende transformatie die de aarde in deze tijd doormaakt.
Wanneer hij het op een dag toch opneemt voor het kruidenvrouwtje, verandert zijn hele leven en met zijn leven ook de leven van de andere stadsbewoners.
Dan schiet je in je hoofd.Gaat het haar lukken?En krijgt iedereen toch de cadeautjes die ze verdienen?Het lijkt hun beter dat hun vader en moeder dat dan gaan doen.Na een week worden alle kinderen opgehaald en gelukkig ook Daan en Debby.
Zichtversie script Auteur : Marja van Staalduinen Spelers: : 1 man, 3 vrouwen, 3 open Prijs : 96,45 Tijdsduur : meer dan 60 minuten Irene zit een straf uit voor beursfraude.
In sneeuw zie je namelijk voetsporen.Ze is zo blij dat ze om iets aardigs te doen een troep schoonmakers en de hofnar naar het kasteel van de koningin stuurt om haar op te vrolijken en de boel op te knappen.Sheena en Henry willen samen met de hulp van de hofdichter en een schildknaap Madelief en haar twee lijfwachten wegjagen, maar Madelief is te sterk.Samen met de directeur besluiten ze een deel van het geld te besteden aan het opknappen promotionele code easyjet van het theater en het werven van nieuwe artiesten.En ook niet van kinderen die de miracula zoeken.

Hij weet ook nog wel een raar dansje.