herstelpunt maken in windows 10

Het is heel slim om met enige regelmaat Systeemherstelpunten korting corpus reis door de mens aan te biltong maker game maken.
Stap 3, klik op de knop, maken.
Maar teveel kan ook een probleem zijn.
Klik daarna op, sluiten.Dat hangt weer af van de hoeveelheid beschikbare ruimte op je schijf.Beveiligingsinstellingen zie je je beschikbare schijven staan.Je kunt dan zelf een herstelpunt aanmaken.Onder schijfruimtegebruik bepaal je hoeveel ruimte Windows in beslag kan nemen voor backups.Kuis de herstelpuntenlijst na ongeveer vijf herstelpunten.De datum van vandaag.
Klik vervolgens daaronder op, configureren.
Handmatig een herstelpunt maken, soms is het handig om zelf een herstelpunt aan te maken, bijvoorbeeld wanneer je in het register van Windows gaat werken.
Klik nu op,.
Een herstelpunt laat je imemrs toe naar een vorig ogenblik te gaan, van twee huizen een maken toen je pc nog wel probleemloos werkte.Klik op, start Instellingen.Het venster Systeemeigenschappen opent.Klik op de knop, configureren.Overigens blijven je bestanden gewoon behouden.Geef eerst een omschrijving.Kies er eentje met een enkele klik en druk.Stap 5, kies de optie.