hoe maak je een balans in excel

Ringdiagrammen gebruiken om gegevens op een fantastische nieuwe manier te visualiseren.
Belangrijke opmerking: Als u probeert deze update te installeren en er een bericht verschijnt dat de update is mislukt, raadpleegt u Knowledge Base-artikel 968173.
Met een paar tikjes voeg je tabellen, diagrammen, tekst en afbeeldingen toe, op elke willekeurige plek in het werkgebied.
En met samenwerking in realtime kun je nu tegelijk met je collega's samenwerken vanaf een Mac, iPad, iPhone of iPod touch en zelfs vanaf een pc met iWork voor iCloud.
Microsoft Excel- en CSV-bestanden importeren en bewerken via Mail, een WebDAV-voorziening of iTunes-bestandsdeling.Dubbel tikken op een cel om een intelligent toetsenbord op te roepen dat je helpt bij het invoeren van onder carte cadeau multi enseignes meer tekst, formules, datums en tijden.Installeer deze update handmatig.Het hulpprogramma voor het verwijderen van het servicepack kan afzonderlijk worden gedownload.Zoek het opgeslagen EXE-bestand op, dubbelklik erop, en volg de aanwijzingen op het scherm.Tabellen, diagrammen, tekst en afbeeldingen verfraaien met vooraf gedefinieerde stijlen.Door dubbel op een cel te tikken verschijnt een intelligent toetsenbord dat je helpt bij het invoeren van tekst, formules, datums en tijden of duurwaarden.Geschikt voor USB High speed.0 en Micro USB.Objecttracering: focus op een bepaald object.
Informatie voor beheerders, beheerders van netwerkomgevingen kunnen gedetailleerde informatie over de implementatie van Office-updates in een organisatie vinden op de (Engelstalige) site 2007 Office Resource Kit.
Kolommen en rijen anders indelen en het formaat van een tabel aanpassen door je vinger over het display te slepen.
Berekeningen om van te genieten, keuze uit meer dan 250 krachtige functies.
Numbers biedt geen ondersteuning voor bepaalde Chinese, Japanse en Koreaanse (CJK) tekstinvoerfuncties, zoals verticale tekst.Je hebt de keuze uit meer dan 250 krachtige functies.Je kunt tekenen en schrijven met de Apple Pencil op ondersteunde apparaten of met je vinger.Klik op de knop Downloaden boven aan deze pagina als u het bestand wilt downloaden.Adreno 330 GPU, hoofdcamera 20,7-megapixelcamera met functie voor automatisch scherpstellen 8x digitale zoom, iSO 12800 (maximaal).