kado 12 jarige jongen

In het oefenduel met de Polderse Selectie nam hij in de tweede helft plaats onder de lat.
Huiberts: 'Zeer tevreden' "We zijn zeer tevreden over het vastleggen van Jasper reageert Directeur Voetbalzaken Max Huiberts.
Voordat hij de overstap maakte naar de AZ Jeugdopleiding, keepte de Alkmaarder voor leuk geld cadeau geven de amateurs van Alcmaria Victrix en De Foresters.
Dat zegt veel over zijn ontwikkeling en de komende jaren verwachten we nog meer van hem.
Schendelaar: 'Ontzettend trots dit is het allermooiste verjaardagscadeau dat je kunt krijgen, reageert Schendelaar na het zetten van zijn handtekening.De toen 15-jarige doelman werd daarmee Ć©n van de jongste spelers aller tijden in.Het duurde erg lang voordat ik eindelijk 16 werd, maar gelukkig is het nu zover.Schendelaar is naast doelman van AZ Onder 17 ook jeugdinternational.Gepubliceerd op 02 september 16, 12:00.Debuut, in de voorbereiding op het seizoen maakte Schendelaar al zijn officieuze debuut voor.
Alkmaar- AZ heeft vrijdag de 16-jarige doelman Jasper Schendelaar gecontracteerd.
Nu wil ik zo snel mogelijk naar het eerste elftal en ook in de Eredivisie mijn debuut gaan maken, besloot de talentvolle doelverdediger.
"Hij is een ontzettend talentvolle doelman uit onze eigen opleiding.Daarnaast is Jasper een Alkmaarse jongen, jeugdinternational en maakte hij op 15-jarige leeftijd al zijn debuut in.Ik ben een echte Alkmaarder, dus dat ik bij AZ mijn eerste contract kan tekenen, maakt me ontzettend trots.Op zijn verjaardag tekende de Alkmaarder zijn eerste profcontract dat hem tot medio 2019 aan de club verbindt.Loopbaan, schendelaar maakte al verschillende keren deel uit van vertegenwoordigende Nederlandse jeugdelftallen.Foto's: Ed van de Pol /.Hij heeft dit contract verdiend.".