Konijnen zijn, net als katten, zeer zindelijk.
Op het moment dat je konijn buiten deze bak zijn behoefte doet, til je hem direct op en zet je hem in de bak.
Hierbij kun je denken aan: - Stro (ook erg goed voor de tanden!) - Wortels - Andijvie - Appel - Boerenkool - Paardebloem - Weegbree, geef je konijn liever geen stukjes brood of koek ; ze zullen het gretig van je aanpakken, maar hun maagjes.
Zorg er dan voor dat jij of iemand anders het konijntje goed beet heeft, zodat het nergens heen gaat.De nagels van een konijn groeien altijd door.U kunt het beste beginnen met de dieren te aaien over de kop.Dit betekent dat het niet graag alleen.Een buitenhok maak je schoon met warm water en een beetje allesreiniger, zorg how to make takoyaki er wel voor dat je goed naspoeld.Ze hadden daarmee een nogal merkwaardig doel. .Tip van Anika: Ik ben het er helemaal mee eens dat azijn goed helpt tegen urineaanslag.Een konijn moet zich kunnen terugtrekken in een afzonderijke plaats.Of kunnen zelf worden gemaakt.
Het verschil zit in de kleine tandjes die zich achter de grote snijtanden bevinden.
Wat kan jij nnie heeft echt honger Op zn achterpoten gaan staan: Nieuwsgierig.
Vaak belonen met iets lekkers helpt hierbij.In vele oude culturen worden hazen en konijnen gebruikt als symbolen. .Een konijn is een gezelschapsdier en is gewend om in groepen te leven.Konijnen zijn van nature zindelijke dieren waarbij ze in de kooi meestal een hoekje uitkiezen om hun behoefte te doen.De rechtse houten hokken zijn wel konijnvriendelijk.Dwergkonijnen zijn echte gezelschapsdieren; ze gedijen op aandacht.Een paar voorbeelden van kleine rassen hiervan zijn: De Kleurdwerg.