maak je eigen trui

Als je grotere aantallen nodig hebt, dan geven we je extra korting!
Mail ons je vector ontwerp met je wensen.
Veilig hoodies bestellen via onze SSL verbinding.Gelukkig ook maar ;-) Allereerst zijn er de teksten.Die zijn net zo gemakkelijk te combineren met onze illustraties, of je eigen pakkende tekst of mooie foto.Dan hebben wij een breed assortiment hoodies / zoodies voor jou!Denk aan teamkleding, buiten tenues, bijvoorbeeld hockey truien met naam voor dames en meisjesteams.

bootraam maken />

Levert kwaliteits hoodies, pulls en truien met duurzame professionele digitale textiel bedrukking amandelspijs maken ah voor online bodemprijzen.
Iedereen heeft het wel eens koud in de winter en zou graag een comfortabele trui willen hebben.
Stuur een mailtje of bel ons.
Op onze uitgebreide webshop vind je sweaters om te bedrukken voor heren, dames en natuurlijk kun je ook een trui laten bedrukken voor een kind.
Je bepaalt formaat, font, kleur en positie, helemaal zelf.Laat je creativiteit weer naar boven komen en ontwerp voor je zelf, voor je bedrijf of misschien wel voor je vrijgezellen feestje jouw hoodie/zoodie!Die kun je vanaf 1 stuks zelf bedrukken en bestellen.Trui laten bedrukken bij, waarom zou je nu er voor kiezen om je sweater te bedrukken bij?Bij Bedrukt is er voor ieder wat wils.Dit kan een trui met tekst zijn, maar ook met een logo of een foto.