Plantaardig betekent dat een product niet van dierlijke oorsprong.
De blokjes pesto zijn te gebruiken als toevoeging aan diverse gerechten.
Meng er eens een beetje scherpe mosterd doorheen.Of wikkel een stuk vis of vlees met wat groente en kruien in aluminiumfolie en leg in de oven om te garen.Zet 2 uur in de koelkast.De gesneden ringetjes geven een salade in een handomdraai een kleurige noot.Het meel zo nu en dan schudden of omroeren.Bodem: 200 gram speltmeel 1 1/2 eetlepel lijnzaad 1/2 theelepel italiaanse kruiden 1/2 theelepel paprikapoeder flinke snuf zout 5 eetlepels water 2 eetlepels olie (ik gebruikte een mix van gesmolten kokosolie en olijfolie) vulling: 220 gram broccoli, in roosjes schatkist maken van doos 1/2 avocado 100 gram tofu.
Maak er eens in een koekenpan met zonnebloemolie, twee losgeklopte eieren, kruiden en een beetje zachte geitenkaas of geraspte kaas karmaloop nl kortingscode een omelet van.
Mozzarella wordt gemaakt van buffelmelk of koemelk.Roerbak niet langer dan 4 min.Snipper het uitje en snijd de paprika en kip in blokjes.Een ander idee voor puree? .Puntpaprikas hebben en zoete, fruitige smaak en een dunne schil.Laat je het ons weten als je dit recept gaat uitproberen?Per portie (900 Watt) of in de oven gedurende 20 min.Ook beschuiten verkruimelen kan dienst doen als paneermeel.
Oude, uitgedroogde mosterd kan men weer smeuïg maken door er azijn, olie en een theelepel suiker door te roeren.
Wel kunt u na het koken de pasta afspoelen met olie.