Het verschil was echter zeer klein, want ook nummer 4, FotoQuelle, had zo maar tweede kunnen worden. .
Resnap levert nog wel fotoboeken, maar dit product is qua software en aanbod zo afwijkend ten opzichte van andere aanbieders, dat het geen goed vergelijkingsmateriaal.
Net even groter dan het standaard A4 formaat, wat het fotoboek een extra luxe uitstraling geeft voor een hele kleine meerprijs.
De fotoalbum vergelijking 20178was een echte nek aan nek race die dus gewonnen werd door Fotofabriek.
Welke online fotoservice kiezen?Nu zijn ze veel duurder geworden als je normale kwaliteit wil.Wij scoren partijen op meer dan 130 criteria.De traditionele zijn dan ook niet min: u ziet onmiddellijk het resultaat, mislukte foto's worden gewoon gewist en enkel de goed bevonden kiekjes worden afgedrukt."Ik had al goede berichten vernomen over Saal, dus plaatste, met grote verwachtingen, mijn eerste bestelling in de vorm van een fotoboek in cadeaubox.
Kwaliteit uitstekend, levertijd communie uitnodigingen zelf maken gratis uitstekend, service uitstekend, software uitstekend, website uitstekend.
Maar wel voor alle posities achter de nummer.
Prints4u, opsturen van boeken door, tina op 22 november 2016, steeds tevreden geweest van deze service - tot voor kort - 0ns fotoboek kwam beschadigd aan bij ons thuis - een boek vol herinneringen zet je zo niet in de kast mama jarig cadeau Maar geen probleem.
De kwaliteit is over het algemeen goed tot zeer goed, maar naast de kwaliteit zijn er nog tal van andere factoren die u kunnen motiveren of tegenhouden om al dan niet van een bepaalde dienst gebruik te maken, denk maar aan de prijs, de levertermijn.Zowel Artscow (Hong Kong) als m zijn er daar twee van.Over het algemeen zijn er dit jaar maar enkele partijen die een kwalitatief ondermaats boek leveren.Onze nieuwe fotoalbum test is uit.De kwaliteit varieert naargelang het toestel, maar fotoprinters van de laatste generatie hoeven zeker niet meer onder te doen voor hun professionele tegenhangers.Dank voor de tips.Printsy is de leverancier die het voor elkaar krijgt.