Vouw dit dubbel en knip dit in, zodat je gras krijgt.
Schaapjes Benodigdheden: brooddeeg (zout, meel, water, eventueel glycerine alufolie, werpkist maken per groepje: mesjes, satehprikkers en knoflookpersen, voor ieder kind een paperclip.
Plak ze op elkaar.Het groene papier heb ik door how to make sulfur in doodle god de papierversnipperaar gedaan.Vouw doosje en deksel in elkaar.Cadeautje kvk adressenbestand maken van de juf!Dit zijn enkele van.
(Dit breekt gemakkelijk.!) Tenslotte de randjes van de stof hierin drukken.
Da's weer eens wat anders dan eitjes of haasjes.
Knutsels bij thema Pasen, borduur-ei, benodigdheden: Borduurkarton, stompe naalden, katoendraad, schaar, gekleurd karton, crêpepapier, lijm, nietmachine.
De kinderen die klaar legden hun schaap op alufolie op het bakblik.Dan goed kijken en op elkaar plakken.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen via [email protected] kinderen waren zo enthousiast, dat ze zelfs thuis aan de slag gingen.Snijd de onderkant van het broodhaantje in en zet het haantje bovenop het kruis.De papierversnipperaar heb ik "stro"gemaakt.Zo heb je meteen 2 gelijke lijfjes en vleugels.Als de krans mooi glad is, wordt er een laag sitspapier aangebracht met de behangplak.3D-Paashaas Benodigdheden: Geschikte kleurplaat, golfkarton, gekleurd papier, gekleurd karton als ondergrond, schaar, lijm, kopieerapparaat.