Op het programma staat kerstmuziek uit verschillende landen, waaronder Zweedse Lucia liederen.
Honderdduizenden jongeren, overal vandaan, komen bij elkaar om samen het katholieke geloof te vieren.
Dat deed ze graag.
Johannes Hendrikus Brakel (21 jaar) uit de gemeente Herwen en Aerdt ( Spijk ) sneuvelt op in de strijd tegen de Duitsers aan de Grebbelinie.
Maar weet u niet hoe dat het allemaal gaat? .Op werd de kerk door bisschop Van Luyn.Ook trok ik vaak met mijn stiefvader naar de markt van Dendermonde om het fruit of de eieren die we te veel hadden te verkopen.Het dynamiet in het schip, totaal 100.000., is afkomstig van de kruitfabriek Porz in Keulen en bestemd om vervoerd te worden naar de haven van Antwerpen.Met de winter van is deze winter de aller-koudste winter van de 18 eeuw.
We geloven dat we nooit alleen zijn, God is bij ons, Hij is onze Vader.
In deze nieuwsbrief worden het pastoraal team en het bestuur voorgesteld, en meer uitgelegd over het hoe en waarom van de nieuwe parochie.
Geef de ander ruimte, hoor hem/haar aan, zie diens gelaatsuitdrukking.
Vanuit het latere (huidige) Lobith zouden Eltenberg, de Eltense molen en de Martinuskerk nooit op deze manier nagetekend kunnen zijn.Stroomopwaarts worden vooral haringen, gezouten vis, noten, Vlaams doek en Franse wijn vervoerd.In achtergrond voor powerpoint maken 1816 wordt het bij het Koninkrijk sex on the beach maken Pruisen gevoegd en worden de vestingwerken afgebroken.Persbericht De bisschop van s-Hertogenbosch heeft een besluit genomen over de toekomst van de kerkgebouwen in Tilburg Zuid en Goirle.Een wereld die zo weinig lijkt op het paradijs dat ze achter.

De cursus duurt (11 avonden en een zaterdag).