Overzicht kleuren stickerfolie: Ondoorzichtige kleuren stickerfolie: Deze kleuren voor stickers zijn ondoorzichtig en niet-lichtdoorlatend (let op: dit is niet hetzelfde als verduisterend!).
Blauw, turkoois, lime, wij hebben ons uiterste best gedaan de kleuren zo goed mogelijk weer te geven.
De geetste raamfolie / glasfolie laat wel licht door, maar is niet doorzichtig.
Belangrijk: als u de afbeeldingen op een raam wilt plakken, bedenk dan of u het aan de binnenzijde of buitenzijde wilt plakken en hoe de afbeelding moet komen.
Turkoois, licht turkoois, lime, groen, donkergroen, bruin.Zwart / Zwart mat, wit / Wit mat, cream.Standaard worden de stickers geleverd zoals afgebeeld.Dit is geen reden voor reclamaties.Om alle letters en cijfers van het lettertype te bekijken gaat u met de muis op het lettertype staan.Wilt u de afbeelding in spiegelbeeld ontvangen kies dan bij uw bestelling: gespiegeld.
Voor het gebruik muziek onder filmpje zetten windows movie maker van letters en/of cijfers in de stickers of raamfolie kunt u een keuze maken uit onderstaande standaard lettertypes.
Desgewenst kunt u kleurstalen van de stickers bestellen.Geel, oranje, rood, pink, licht pink, robijnrood.Het is het best vergelijkbaar met matglas / geetst glas.Ideaal om extra privacy te creƫren.Lila, paars, donkerblauw, blauw, licht blauw, petrol.

Raamfolie / Glasfolie: Onze geetste raamfolie is een etsfolie / glasfolie / melkglasfolie met een kleine glinstering.