reactievergelijkingen opstellen en kloppend maken oefenen

(daarin staan alleen maar stoffen de gebruikt worden) 0,5 2 2 1 Olifanten tandpasta wordt gemaakt door waterstofperoxide ( H2O ) te mengen met een bruinsteen en afwasmiddel.
Opgave 2: Zeppelin de Hindenburg Waterstof (g) Zuurstof (g) Water (g) 2 Geef de reactievergelijking van de explosie die toen ontstond.
Eindig met een niet-ontleedbare stof Maar let op: Blijf met.
2 3 1 1,5 1 Maar.Bij deze explosie ontstaan: koolstofdioxide en waterdamp.Geef de kloppende reactievergelijking van de ontleding van waterstofperoxide.Dit doe je door er een getal voor het molecuul te zetten Hoe moest het ook alweer?Eén van de zakken met waterstofgas scheurde en vlak voordat de zeppelin de grond raakte explodeerde het waterstofgas.Maak de reactievergelijking kloppend Stappenplan.Liemers College Aluminium reageert nogal heftig met broom.Oefenen met het opstellen van reactievergelijkingen Voor havo 3/ vwo 3 Made by: Harriët van den Berg.Het waterstofperoxide ontleedt in water en zuurstof.Ef de reactievergelijking voor de explosie van ethyn.Zet onder de woorden de juiste molecuulformules.NO O2, nO2, h2SO4 NaOH, na2SO4 H2O,.
Gezien het feit dat atomen bij een chemische reactie nooit verloren gaan, moet iedere reactie 'kloppen'.
Doordat er een grote hoeveelheid zuurstof ontstaat, kunnen snoepjes op spectaculaire manier verbranden (denk aan de gloeiende houtspaander voor het aantonen van zuurstof).
Een chemische reactie wordt weergegeven met een reactievergelijking.Katalysatoren staan dus niet in de reactievergelijking.Weet je zeker dat je de reactievergelijking in woorden wilt zien?2 2 Ben je klaar voor het echte werk?Druk dan nog een keer op de spatiebalk.Als brandbare how to make a cryptex vloeistof wordt vaak paraffineolie( ) gebruikt.