rond speelkleed maken

Het is een eigen ontwerp waarbij ze allerlei technieken heeft gebruikt.
Nu in september wel gelukt.
Details Liesbeth, gemaakt 10 euro korting leemans van de puzzelrol die ze met Sinterklaas gekregen heeft, aangevuld met wat extra stof.
Details Liesbeth, een speelkleed voor Artje, gemaakt van allerlei oude spijkerbroeken.Achterkant Angelie; eigen nummerplaat maken boxkleed met uil, gemaakt voor haar toekomstige kleinkind.Borduur materialen, wat heb je nodig om te kunnen borduren.Sterren hexagon met mini hexagonnen.Eigen ontwerp van haar verzameling zwart-wit katoentjes.Detail Ineke, combinatie hele print met een strakke vorm.Details Tineke, Aan het strand; paperpiecing naar een patroon van Heleen Pinkster.Angelie; Love Quilt, gemaakt van een pakket uit een Canadese quiltwinkel dat ze 2 jaar geleden van Cees gekregen heeft toen ze op vakantie waren in Canada. Patchwork Quilten.Door op 'sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord.Ze vindt het leuk om met elk nieuw project een nieuwe uitdaging voor zichzelf te verzinnen.Alles eerst geregen en aan elkaar gezet met de hand.
Detail Ineke, Sint cadeau; gemaakt uit het tijdschrift wat ze met Sinterklaas cadeau heeft gekregen.
Monique, Vallende ster, een variatie op een patroon op een fimpje.
Han itunes 20 gift card heeft uit een kersttijdschrift een foundation piecing tafelkleed gemaakt met bloem/ster.Te koop bij:.Bedquilt voor Eveline in mint/wit, Nine-patch.De vulling is van zijde.Patroon uit het boek Jelly Roll Sampler Quilts van Pam Nicky Lintott.Ook onderdelen van de cursus glas-in-lood bij Wilma zijn door Ineke tot een kersthanger gemaakt.Patchwork M, Quilten -.Show and tell leden, open quilt atelier van 3 december 2018.

Wil je liever een kant en klaar borduurpakket in plaats van losse borduurpatroontjes.
Toen de cirkels af waren heeft ze zelf een achtergrond/verbinding bedacht.
Kijk dan op onze pagina met mooie borduurpakketten, compleet met borduurstof, borduurgaren en meestal zelfs een borduurnaald.