Poly Service heeft een uitgebreid aanbod aan dit soort accessoires.
Slimste leek mij om een doosje precies op maat te sportdrank zelf maken maken en daar vervolgens het vloeibaar rubber in te gieten.
Vervolgens haal je de mengbeker uit de maatbeker en kan je op je gemak roeren.
Het maken van gladde betontegels.Name: Silicone mold for vase, funtion: Making vase or clay craft.Welke methoden zijn er?Door het gebruik van een binnenmal kan het project dunner worden uitgevoerd.Wetcast, voordelen van de Wetcast methode: Geeft een zeer glad oppervlak zonder kuilen of bobbels.De mengverhouding ed sheeran make it rain is namelijk 5 harder op 100 rubber.Hier kreeg ik echter wel zo'n 10 prachtige mallen voor terug :-).
Nadelen van Wetcast methode: Het is maken van een goede mal kost tijd.
Er is te weinig ruimte.
Nadat de binnenkant van de mal met lijnolie is ingesmeerd, (herhalen voor iedere tegel) kan iets vochtige beton voor de onderlaag van de tegel in de mal gestort en aangestampt worden.Een zwaar object als bijvoorbeeld een aanrechtblad ligt gelijk op zijn plaats.Een tegel van 50 X 50 cm moet minstens 7 cm dik zijn, terwijl voor 25 X 25 cm tegels een dikte van 6 cm voldoende.Deze bak geeft een mooi afgewerkte rand.Anders verliest de mal zijn vorm.

Gewoon rustig kleine beetjes gieten.
Je maakt uiteraard alleen mallen voor dingen die je vaak denkt te gebruiken, dus je blijft ver onder de prijs van de gemiddelde op de markt verkrijgbare mal.