Zo zie je maar t' is een speciaal cadeautje dat ik je nu geven mag.
Kleding voor het cadeau kraamfeest weekend van Carnaval wordt ook altijd anders berekend, dit omdat het een feest is van meerdere dagen achter elkaar.
En die hangt ook!
Als ik van mama iets niet mag.
Ik wil voor hem dit versje op gaan zeggen dit pakje geven - stoommotor maken dat heeft hij verdiend Mijn vader die is niet alleen mijn vader mijn vader is mijn állerbeste vriend.Wat moest ik toch beginnen zeg, als ik jou niet had.Zij stopt mij lekker in bad, want van 't spelen word ik vuil.He het is nu Moederdag, je moeder zorgt altijd goed voor je, en ik geef ze een dikken, zoen want het is nu Moederdag.Het was me t weekend wel weer hoor jongens.
Tevens betaalt u een borg van 10 Euro.
( Maandag en dinsdag is de Scharrelboet dicht) Uitzondering op deze regel is kleding die populair is op bepaalde tijden, zoals pasen, sinterklaas, kerst, tirolkleding.
Ik leg nu deze bloemen uit eerbied voor jou neer.All Stars, jeans van Noppies favorietje!We gaan even lunchen bij papa en mama.Lieve mama Wie is het liefste hier in huis?Eenmaal thuis klussen we gewoon door hoor.We gaan weer op pad voor een fiets, en we hakken de knoop door hoor!Met MyMoza verwerk je al je fotos tot een foto.Verander dan papa/mama door de naam van diegene die jij wil verwennen.