van slaapkamer badkamer maken kosten

89.000,- 10,0 are TK HS 3e fotoserie.
De complete inboedel is bij de prijs inbegrepen.
Verkocht 110,0 are VK online wedstrijden AT Grond, schuur en vijver, geen leidingwater en elektra, how to make ico in photoshop schitterend wandel en fietsgebied.
Gericht op het zuiden met zicht over heuvels.Oude verbouwde hoeve, goed onderhouden, vergezicht.Onder 1 dak, samen met een hooischuur.Apart op het terrein een stalen hooischuur met stal.Centrale verwarming en grote centrale schouw.225 m2 bewoonbaar oppervlak.157.000,- 19,0 are TK HS Fotoreeks.In het struweel van de grote tuin een zomerhuisje, geheel zelfstandig: zitslaapkamer, keuken, een wc, douche en op de slaapvliering een 2e bed.Verkocht 15,0 are TK HS Fotoserie.
Verkocht 10,0 are VK HS Opvallend uitzicht aan de tuinzijde.
De verbouwde molenaars-woning bestaat uit woonkamer keuken, badkamer, wc, 2 slaapkamers, een slaapzolder en met eigen ingang een slaapkamer met douche in het onderhuis.
De gehele inboedel is bij de prijs inbegrepen.Overige stallen en hooizolders en oude slaapkamers niet in deze reeks foto's.Verkocht 80,0 are VK BO Fotoserie2.Deels gerenoveerd, stal en hooizolder bij woning getrokken.Maak een bouwtekening voor het hok en zaag de pallets op maat.Verkocht 52,0 are VK BO Fotoserie3.

Alle kamers zijn elektrisch verwarmd.
Verwarming: CV op olie, houtkachel.
Recente CV (gas), zolder, 2 kelders, garage, blokhut in de tuin.