Dinnershow Stookolie Dreams te Rotterdam.
Zin in een nieuwe thrill?
Light my Fire: steek zo snel mogelijk een vuurtje aan.
De rit is verrassend en afwisselend.
Van wie was het nummer Tainted Love?In heel Nederland en Vlaanderen is een proefles mogelijk.En uw groep.Stap aan boord van een super snelle motorboot en maak een spetterende rondvaart over de Maas!Prijs: 80 euro per persoon.In het voorjaar was er voor de mannen vaak weinig te doen.1 uur leren jeep rijden al vanaf 1 persoon: 49 euro per persoon.En hoe ga je eigenlijk zitten?Het leuke cadeaus om zelf te maken maximale gewicht voor de tandempassagiers is 95 kilo!Wie schiet de pijl in de roos?Thema feest Miami Moonlight Cruise te Rotterdam.Door de scherpe bochten, een enorme wipwap, schuine hellingen en nog veel meer spektakel is dit een uitje dat u niet snel vergeet.
Skydive Rotterdam verzorgt indien gewenst foto- en video-opnamen van je sprong, vanaf de voorbereiding tot aan de landing.
Onder het genot van een super heerlijk diner in een restaurant midden in het centrum van Rotterdam, strijdt u onderling in teams tegen elkaar om te gekke oerhollandse prijzen te winnen! .
Uw conditie wordt wel even getest.
Duur: ongeveer 4,5 uur (waarvan 3 uur actief).Het parcour vraagt om een handige omgang met het kleine sicomputers korting voertuig.Dit arrangement biedt een sportieve kennismaking met een zeer actieve sport.Workshop Tapas, Anti Pasti en Mezzes maken te omgeving Rotterdam.Hoofdsponsor, instagram collage maken pc stichting vrienden, co-sponsor, official partners, official suppliers.Uw groep wordt ontvangen door onze acteur, dokter van der Ploeg, in de privé zaal van een gezellig restaurant in hartje Rotterdam.Onder begeleiding van een instructeur gaat u een poging wagen richting de top.
In teams strijdt u vanavond tegen elkaar tussen de gangen door in de leukste rondes.