Maandag t/m vrijdag:.00 tot.00.30 tot.00 uur.
Dan is het ook mogelijk om een klusruimte te huren.
Ons doel is ervoor te zorgen dat onze klant met een gerust hart van een zorgeloze vakantie kan zelf lambrisering maken genieten.
Wij bieden stalling aan voor sloepen mét en zonder trailer.
Bij werkzaamheden aan de buitenzijde van de sloep is een (groot) bouwzeil onder de sloep noodzakelijk.Bovendien vinden wij het belangrijk dat U altijd een vast aanspreekpunt heeft.Sloep op eigen trailer en smaller dan 2,4 meter: 56,- per strekkende meter.Denk hoe maak je biefstuk medium rare hierbij ook aan antivries-vloeistof geschikt voor binnenboordmotoren. .De kussens kunnen in de sloep blijven.Indien gewenst kunt u de sloep vooraf poetsen of voorzien van antifouling.
Het afspuiten en winterklaar maken van uw sloep kan een vies en lastig karwei zijn.
Sloep met trailer, indien u beschikt over een sloep op eigen trailer, kan deze hierop worden gestald. .
Als de sloep op de trailer staat kunt u op de wasplaats het onderwaterschip schoonspuiten.
Zaterdag:.00 tot.00 uur, zondag: gesloten, werkplaats.U doet rechtstreeks zaken met Umit.Loopt U dan gerust eens vrijblijvend binnen bij Tielen Campers in America!Ons motto is Groot zijn door klein te blijven.Wij adviseren een aantal drukknoppen los te laten en de ritsen zon 20 cm open.Er kan alleen op het voorterrein aan uw sloep worden gewerkt.Wij halen de, voor u gereserveerde, trailer uit de loods.In uw bijzijn zetten we de sloep op de trailer.In dat geval maken we een afspraak om uw sloep te water te laten met de heftruck.