Daarna gaan we de choco-drip maken en versieren met snoepjes.
We hebben keus uit heel veel kralen, bloemetjes, houtjes, lint etc etc. .
Je kunt er ook nog glitters aan toevoegen.
Duur een kleine 2 uur-tjes Kosten 18,50.p.
Elke partner werkt een eigen workshop programma af, met een afwijkend programma en duur.Prijs 1,25 meer info mini Baking Cups Spring - 100 (Wilton).125 ml (een scheut) hete melk, optioneel: kant en klare gebakken uitjes voor garnering.Tussendoor eten we wat lekkers en natuurlijk zorgen we ervoor dat er wat te drinken en wat lekkers klaarstaat.Druk goed aan bij de randjes en strijk plat met een spatel.Graag dit bij het reserveren doorgeven. Vanaf 9/10 jaar Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes).En dan is het nu tijd voor zelfgemaakte dadelrepen!
Vanaf 10 jaar Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes) zeepketting maken Bij dit kinderfeestje gaan we eerst zelf de zeepjes maken.
Deze gaan we daarna overtrekken op het bord en vervolgens pasfoto maken geertruidenberg gaan jullie de tekening/ de afbeelding met porceleinverf en stiften mooi inkleuren.
Ik ben echt dol op dadels, zeker van deze zachte, dus ik ga toch eens kijken of het mogelijk is om een dadelboom in de tuin te laten groeien.Aangezien ik houd van een wat geroosterde smaak doe ik de noten en havermout wel eerst nog even kort in de oven, maar dit hoeft niet persé, je zou ze ook rauw kunnen when to make a move maken.Prijs 8 persoons-taart: 25,- Prijs 12 persoons-taart 30,- (wil je bv een frozen-plaatje of puzzel-plaatje oid op de taart dan komt er eenmalig 5,- bij).Superleuk om te doen.We gaan jullie allemaal sushi leren rollen op verschillende manieren en we zorgen dat alles er mooi uitziet.We hebben ook hele leuke mallen voor jongens.De kleuren van de toefjes mag je zelf bepalen.Actieve, leuke en creatieve workshops, geef je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje kleur met een ludieke, actieve, creatieve of zakelijke workshop. .Bekleed een bakvorm (ik gebruik een brownievorm) met bakpapier.