Er was een derde man bij om de ladder en eventueel lantaarn vast te houden.
Net als tegenwoordig, onze schrijfletter a is anders dan hoofdletter,.
Vela ervnt nigra VA(LE) CN helvivm sabinvm AED.R.P.O.V.F Ik bid dat jullie Gnaeus Helvius Sabinus aanstellen tot aediel.
Een voor het witkalken van de muur over eventuele oude tekst / tekeningen heen en een die de nieuwe tekst in hoofdletters met zwarte of rode verf schilderde.
Maar anderzijds ook van dag-tot-dag bij mensen die het familiewapen elke dag (en nacht) bij zich dragen in een zegelring.(h)abemus incena pullum piscem (p)ernam pa(v)onem (v)enatores Prijslijst : We hebben kip, vis, varken en pauw.Vraag om een meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave voor een zegelring met uw familiewapen via onderstaande knop.Vierdag - Heelweg, marlies Nijland zegelring juwelier, marlies Nijland is een van onze juweliers.Het vervaardigen van een zegelring vraagt om gezamenlijk aanpak door heraldisch expert, edelsmid en graveur.De afkortingen waren toen algemeen bekend.(dan werd je de kroeg uitgegooid) Het prachtige huis van Julia Felix werd te huur aangeboden volgens dit opschrift op de buitenmuur: In praedis Iuliae Sp(urii) f(iliae) Felicis / locantur / balneum venerium et nongentum tabernae pergulae / cenacula ex idibus Aug.De schilder van deze inscriptie heeft zijn naam in de O van dedicatione geschreven.U kunt bij ons.a.
(Fijn werk mensen *kuch Op dit kleine stukje muur (20 bij 63 cm) van het huis van Fabius Rufus staan 11 verschillende handschriften!
Graffiti karikatuur van man met lauwerkrans.
100 garantie op een schitterende en blijvende kwaliteit.
Er bestaat tegenwoordig steeds meer interesse in familiewapens; en ook voor het laten 3d word maker online maken van nieuwe familiewapens.Waar bedrijven een logo hebben, heeft een familie een familiewapen.Een bronzen vat pindarotsjes maken is verdwenen uit de bar.Vrijblijvende informatie en prijsopgave krijgt u via ons aanvraagformulier." Holconium Priscum / IIvir(um) I(ure) d(icundo) d(dignum) r(ei) p(ublicae) o(ro) v(os) f(aciatis " Ik bid dat jullie Holconius Priscus aanstellen als duumvir.Het is echt puzzelen welke letter er bedoeld werd, laat staan de vertaling!Mooren - Barneveld, lees meer klantreacties » "De ring is goed aangekomen.

(tegen de zon) Nigra, het ga je  goed Boven de fresco van een eend is geschreven: Amantes ut apes vitam melitam exigent.
Maar het was ook de enige manier om reclame te maken, prijslijsten te laten zien en officiele aankondigingen te doen  in een tijd zonder krant, tv en computer.