6 Doe er zoveel melk bij als je wilt.
Methode 3 Magnetronmethode 1 1, doe 1 eetlepel cacao en 2 eetlepels suiker in een kleine kom.
Leg er marshmallows of slagroom bovenop (je kunt bovenop de slagroom ook nog wat chocoladesiroop sprenkelen ter garnering).Als je van plan bent om er marshmallows in te doen, dan heb je niet zoveel suiker nodig.Methode 5 Magnetronmethode 3 1 Doe het cacaopoeder in een beker.Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Als de chocolademelk te sterk is, doe er dan 2-3 theelepels suiker bij.Gebruik ruim 50 gram chocolade per kop.
7 Roer er 2 theelepels suiker door.
Zo how to make exe file in java using netbeans voorkom je dat de chocolade verbrandt.5 Schenk de warme drank in de beker.Uitgekeken op de standaard choco? .2 Blijf het cacaopoeder roeren met een vork terwijl je de melk er aan toevoegt, beetje bij beetje tot de beker vol.4, turn je fornuis on high.Buzzfeed zette 10 belangrijke tips bij het maken van de perfecte kop chocolademelk op een rijtje.3 Plaats een beker half gevuld met melk in de magnetron.Je kunt ook een theelepel pure vanille-extract of pepermunt toevoegen.
Verwarm de melk, suiker en zout in een pan op middelhoog vuur.
Chocolatemakers over ons, rodney en Enver hebben besloten chocolademakers te worden, gewoon omdat het maken van chocolade het leukste en lekkerste is dat er bestaat.