Wij gaan vervolgens aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw ontwerp gemaakt wordt en voor je het weet sta jij te turnen in een pakje van je eigen ontwerp.
Maak eens een leuke meme die je uploadt in de Designer voor op een van je hoodies!
Nadat je een T-shirt, polo of bijvoorbeeld sweater hebt gekozen, ga je aan de slag met how to make a circle skirt ontwerpen.
Welkom bij Jeugdverblijfcentrum Sloerodoe.Zelf een shirt ontwerpen is super origineel voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of als outfit voor een vriendenclub of vereniging.Voor turners en turnsters zijn ontzettend veel prachtige pakken te vinden.Dit doe je door een foto, bedrijfslogo en/of tekst op het shirt te plaatsen.Per email helpen we je 7 dagen per week, ook 's avonds.G a dus snel naar de Shop en zoek je favoriete ontwerp!Wij helpen je graag bij het ontwerpen van je eigen pakje.Ontwerp nu hier in de Designer direct zelf goedkoop je eigen schort.The brands we love!Nieuw bij Digitransfer "de Shop sinds kort heeft Digitransfer ook een eigen online Shop.
Wij gaan aan de slag met jouw ontwerp en kijken wat de mogelijkheden zijn.
Vind je het lastig om een heel nieuw turnpakje te ontwerpen?
U kiest een turn- of acropakje van onze website en stelt ons op de hoogte van de gewenste kleuren en eventuele strass steentjes.Ontwerp zelf.De ideale plaats om te onthaasten!30 dagen ruilen, schort Service.Hoodies bedrukken, laat je inspireren.Print de onderstaande afbeelding uit en teken het gewenste pakje.

Praktisch alles is mogelijk want Digitransfer is dé specialist op het gebied van shirts maken en bedrukken.
Unicef en, oxfam Novib, om kansarme kinderen perspectief te geven en armoede te bestrijden.
Het is de ideale uitvalsbasis voor zomerkampen, week- of weekendverblijven, voor zowel jeugdverenigingen als volwassenen.