Ingezonden door Elza In de eerste deur zit een tijger, in de tweede deur zit een panter, en in de derde deur zit een jaguar.
Maar tussen slaapzak zelf maken de aderen van het lijden niets meer om u mee te verblijden: mazen van uw afwezigheid bijeengehouden door wat pijn en groter wordend met de tijd.
Filiberke you make me feel so song liet zijn potlood vallen terwijl de meester vroeg: 'Filiberke, wat zou jij op mijn grafsteen zetten?' Op dat moment vond Filiberke zijn potlood terug en zei: 'Hier ligt gij dus, gij rotzakske!' Er gingen eens een muis en een giraf gaan zwemmen.
De handelaar: Als je poeh-poeh zegt gaat de ezel lopen.
Antwoord: een haas, want die heeft maar twee tanden te poetsen!Hij zei tegen de dokter Mijn neus is verstopt Toen zei de dokter tegen die meneer Ik heb hem al gevonden.Ingezonden door Mandy Jantje en zijn familie zaten in een vliegtuig.Een dak op de grafkamer Het duurde minstens een maand om de eerste te laag te bouwen.Ook de derde koe doet zijn raampje open en gooit de bom naar buiten.Daarom waren er allemaal vallen in de piramiden.Hoofdstuk 7 De farao was de baas.Ra ra ra, wat is dat." De professor antwoord: "Ik weet het niet.De faraos hoopten dat de piramides niet geplunderd zouden worden.Sommige blokken wogen wel vijftig ton.Pa neemt een biertje.De steenblokken kwamen uit de kalksteengroeven basis make up aanbrengen rond Gizeh.
De andere koe zegt: 'Niet echt, want mijn vlekken raken er niet af!' De mama van jantje vraagt: 'Jantje, wil je alsjeblieft boodschappen voor me doen?' Jantje antwoordt dat het goed.
Maar én, het afstand doen en scheiden.
Antwoord: Het is een dwerg en hij kan in de lift maar tot aan de vijfde knop.
Het gaat over het gedrag van én klapekster in het Gooi waargenomen op 28 maart in 2012.Dat ziet er zo uit: Wie heeft de piramide bedacht?Hiërogliefen, de Egyptenaren schreven met symbolen, ook wel hiërogliefen genoemd.Ik wil daarom ook egyptoloog of archeoloog worden.Allereerst werden alle ingewanden er uit gehaald.